Wat is nodig voor een Website?

01

Een domeinnaam

Kies een domeinnaam voor uw WebSite of WebShop. Met deze naam zal de WebSite of WebShop worden opgeroepen. https://www.domeinnaam.com. De e-mail adressen krijgen de naam xxxxx@domeinnaam.com. Afhankelijk van uw webhostingpakket (webdesign, domeinnaam & hostingpakket) krijgt u de beschikking over een aantal e-mailadressen. Domeinnaam registratie is voor een minimale periode van 1 jaar, deze kunt u dan vervolgens jaarlijks verlengen.
Info over domeinnaam kiezen bij Website-Maken4u.com

02

Webhosting

Uw kunt voor hosting van de WebSite kiezen uit één van onze webhostingpaketten. Hosting is een plek op de server waar data (alle info van de site, software, teksten en plaatjes) wordt opgeslagen. Wij verzorgen domeinnaam registratie. .com, .org, .net, .shop, .biz, en nog veel meer (.sr kan eventueel ook geregistreerd worden) Hosting contracten sluiten wij doorgaans af voor een minimale periode van 1 jaar. Deze moet net als een domeinnaamregistratie jaarlijks verlengd worden.
Info over webhosting bij Website-Maken4u.com

03

Webdesign

Net zoals elk bedrijf uniek is, zo ook de WebSite of WebShop van elk bedrijf of instelling. Naast een unieke Site heeft u ook een Full Response Site nodig en een WebSite met tools. Een Full Responsive ontwerp blijft op elk apparaat functioneel. Alle functies blijven behouden ongeacht het apparaat van de gebruiker. Wij stemmen het ontwerp af op de wensen van de klant en de diensten of producten die worden aangeboden. Bij het ontwerp letten wij ook op de snelheid van de site.
Info over webdesign bij Website-Maken4u.com

04

Safety, Security en beheer

Veilig gebruik maken van de Website is belangrijk, zeker bij uitwisseling van persoonsgegevens. Wij bouwen en leveren websites uitsluitend met SSL certificaat. Goede bewaking, beheer en onderhoud van de Website zijn andere belangrijke aandachtspunten die naast het ontwerp van belang zijn. Wekelijks wordt er een backup gemaakt. Ons ontwerp is ook veilig voor het verzenden van persoonlijke gegevens. Hosting van de WebSite is mogelijk in de Verenigde Staten of in Europa (Germany).
Info over veiligheid bij Website-Maken4u.com
apartmentphone