Over ons

Website-Maken4u.com, bijdragen aan groei en ontwikkeling van uw bedrijf.

Uw bedrijf of instelling online zetten

Wij zetten uw bedrijf of instelling online, u kunt uw bedrijf op professionele wijze presenteren, de dienstverlening verbeteren, uitbreiden, 24/7 open zijn en producten of diensten online verkopen. Ondernemers, bedrijven en instellingen helpen om zich op het Internet zich te presenteren dat is wat we doen! Het bedrijf of de instelling kan doorgaan met zijn activiteiten, terwijl door ons er aan gewerkt wordt om online aanwezigheid mogelijk te maken. Wij adviseren en begeleiden ondernemers in dit gehele proces zodat de online activiteiten een succes worden.

Eén adres om alles te regelen


Onze focus is op het bouwen van een Full Responsive Website of WebShop met SEO, Internet Marketing aspecten en aandacht voor de conversie van de site. Onze meerwaarde is niet alléén in het maken van een Site, er is aandacht voor veiligheid, bereikbaarheid, stabiliteit, functionaliteit en verkoop aspecten. WebSite-Maken4U.com, wij maken het ontwerp van de WebSite of WebShop, dragen zorg voor domeinnaam registratie en verzorgen de hosting. One stop Shopping, "één adres om alles te regelen!"

Wij zijn een eigentijds bedrijf, daarom ook een internet bedrijf. Voor u als klant betekend dit dat wij voornamelijk via telefoon, WhatApp en E-mail contact hebben. Wij zijn goed bereikbaar en reageren vrij snel op een verzoek van de klant.

Website-Maken4U.com
Een verkoop portaal van
IE-Tech Installation & Services N.V te Suriname 

Website-Maken4u.com voor een WebSite, WebShop en meer!

Telefoon (+597) 756 -3239

apartmentphoneleaf