Over ons

Website-Maken4u.com, bijdragen aan groei en ontwikkeling van uw bedrijf.

Website-Maken4U.com is een Webdesign en webhosting partner voor het midden en kleinbedrijf (MKB). Website-Maken4U.com maakt het mogelijk dat u als midden en kleinbedrijf Online actief kan zijn. We zetten uw bedrijf of instelling online, het is het van belang dat u als bedrijf of instelling, uw producten en diensten gevonden worden op basis van organic search. Een derde doel is om een zekere mate van conversie te bewerken, klantcontact, bestellingen of aankopen genereren.
Wij leveren u een full reponsive website of webshop waar u het bedrijf of instelling mee kunt identificeren. Uw bedrijf, instelling wordt goed gevonden op basis van de naam, diensten en producten.

Uw bedrijf of instelling online zetten

U kunt uw bedrijf op professionele wijze presenteren, de dienstverlening verbeteren, uitbreiden, 24/7 open zijn en producten of diensten online verkopen. Ondernemers, bedrijven en instellingen helpen om zich op het Internet zich te presenteren dat is wat we doen! Het bedrijf of de instelling kan doorgaan met zijn activiteiten, terwijl door ons er aan gewerkt wordt om online aanwezigheid mogelijk te maken. Wij adviseren en begeleiden ondernemers in dit gehele proces zodat de online activiteiten een succes worden.

Eén adres om alles te regelen

Onze focus is op het bouwen van een Full Responsive Website of WebShop met SEO, Internet Marketing aspecten en aandacht voor de conversie van de site. Onze meerwaarde is niet alléén in het maken van een Site, er is aandacht voor veiligheid, bereikbaarheid, stabiliteit, functionaliteit en verkoop aspecten. WebSite-Maken4U.com, wij maken het ontwerp van de WebSite of WebShop, dragen zorg voor domeinnaam registratie en verzorgen de hosting. One stop Shopping, "één adres om alles te regelen!"

Wij zijn een eigentijds bedrijf, daarom ook een internet bedrijf. Voor u als klant betekend dit dat wij voornamelijk via telefoon, WhatApp en E-mail contact hebben. Wij zijn goed bereikbaar en reageren vrij snel op een verzoek van de klant.
Website-Maken4U.com
Webdesign en Webhosting verkoop portaal onderdeel van
IE-Tech Installation & Services N.V te Suriname 

Bestelformulier Webdesign

Webdesign, domeinnaamregistratie & webhostingpakket aanvragen

Hoe we werken!

1. U dient een aanvraag in, wij maken een ontwerp!

2. Het ontwerp wordt besproken u geeft een GO of NoGo.

2. Uw domeinnaam wordt geregistreerd en de website wordt afgerond.

WD&H Pakketten

WD&H Starter Pakket - 85,00 USD, Incl. BTW

"One page design" contactformulieren, afbeeldingen en teksten bewerken, backup en safety.

WD&H Basic Pakket - 110,00 USD, Incl. BTW

Website 6 pagina's, 3 formulieren, afbeeldingen en teksten bewerken, backup en safety.

WD&H Standard Pakket - 125,00 USD Incl. BTW

Alle pagina's, alle formulieren, afbeeldingen en teksten bewerken, backup en safety.

    Website-Maken4u.com voor een WebSite, WebShop & Webhosting!

    Telefoon (+597) 756 -3239

    apartmentphoneleaf