Over ons

Visie en doel van ons bedrijf is om met onze diensten en producten bij te dragen aan groei en ontwikkeling van uw bedrijf, het midden- en kleinbedrijf

Website-Maken4U.com is een Webdesign en webhosting partner voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Website-Maken4U.com maakt het mogelijk dat u als midden- en kleinbedrijf Online actief kan zijn. Online aanwezigheid zal bijdragen aan verdere groei en ontwikkeling van uw bedrijf of instelling.   Online aanwezig zijn is een "must" de smartphone is nu een belangrijke tool voor ondermeer zoeken, vinden en informatievoorziening

Een goed werkende en functionele website

Het is van belang dat u als bedrijf of instelling, uw producten en diensten gevonden worden. U wilt klanten informeren, met een goede website kunt u zich onderscheiden, opvallen en een goede indruk maken op potentiele klanten. U kunt uw bedrijf op professionele wijze presenteren, de dienstverlening verbeteren, uitbreiden, 24/7 open zijn en producten of diensten online verkopen.
Wij leveren u een full reponsive website of webshop waar u het bedrijf of instelling mee kunt identificeren. Uw bedrijf, instelling wordt goed gevonden op basis van de naam, diensten en producten.

Uw bedrijf of instelling online zetten

 Ondernemers, bedrijven en instellingen helpen om zich op het Internet zich te presenteren dat is wat we doen! Met een beschrijving van uw bedrijf, de diensten en producten en enkele afbeeldingen kunnen we starten met het ontwerp. Het bedrijf of de instelling kan doorgaan met zijn activiteiten, terwijl door ons er aan gewerkt wordt om online aanwezigheid mogelijk te maken. Wij adviseren en begeleiden ondernemers in dit gehele proces zodat de online activiteiten een succes worden.

Eén adres om alles te regelen

Onze focus is op het bouwen van een Full Responsive Website of WebShop met SEO, Internet Marketing aspecten en aandacht voor de conversie van de site. Onze meerwaarde is niet alléén in het maken van een Site, er is aandacht voor veiligheid, bereikbaarheid, stabiliteit, functionaliteit en verkoop aspecten. WebSite-Maken4U.com, wij maken het ontwerp van de WebSite of WebShop, dragen zorg voor domeinnaam registratie en verzorgen de hosting. One stop Shopping, "één adres om alles te regelen!"

Website-Maken4U.com
Webdesign en Webhosting verkoop portaal onderdeel van
IE-Tech Installation & Services N.V te Suriname 

Website-Maken4u.com voor een WebSite, WebShop & Webhosting!

Telefoon (+597) 756 -3239

apartmentphoneleaf