Een domeinnaam kopen.

Met focus op de toekomst

Kies een domeinnaam met sleutelwoorden.

Als domeinnaam wordt vaak de naam van het bedrijf of instelling gekozen, dit hoeft de beste keuze te zijn. Een betere keuze is een naam waarin ook één of meer sleutelwoorden verwerkt zijn. Voorbeeld: garage-kahnhai.com, houthandelwinter.com. Kies een naam van maximaal 15 tekens, beslist niet langer.

Kies een makkelijke naam

Kies een naam die makkelijk te spellen is en uit te spreken is. Voorkom speciale tekens en dubbele tekens. Bij Website-Maken4U registreren we domeinnamen op naam, bij ICCANN wordt u of uw bedrijf dus geregistreerd als eigenaar. U kunt bij misstanden ook aangesproken worden over de inhoud van de site of shop.

Kies .com, .net of .org.

Kies een domeinnaam die eindigt op ".com", ".org" of ".net". Dit zijn de meest bekende domeinnaam extensies en makkelijks te onthouden. Een ander punt is ".sr" legt de nadruk op Suriname, mogelijk wilt u straks ook klanten uit Guyana of Nederland bedienen. Met een ".sr" domeinnaam is dat mogelijk. De eerste reactie van gebruikers die niet direct een ".sr" website zoeken zullen echter uw diensten beperken tot Suriname alleen.

Whois protection

Van een domeinnaam wordt bijgehouden wie de eigenaar van het domein is. Iedereen kan deze informatie online inzien, simpelweg door bij whois.com het domeinnaam in te vullen. U kunt dan ook door willekeurige personen benadert worden. Domeinnaam registratie met “Whois protection” zorgt ervoor dat uw domeinnaam registratie gegevens niet openbaar is, hier zijn kosten aan verbonden.

Aanvraag Webdesign, Domeinnaam & Webhosting-pakket.

Het pakket bestaat uit webdesign, een domeinnaam, webhosting, 12 maanden support en onderhoud. Inclusief SEO service,  website updaten en aanpassen. Bij oplevering krijgt u Username & Password. Deze aanvraag is vrijblijvend!  Na het zien van het ontwerp geeft u ons pas de opdracht voor het bouwen. WYSWYG= What You See is What You Get!

Nieuwe klanten vinden, uw bereik en dienstbaarheid vergroten?

waarom een Website?

Websites - zojuist opgeleverd


website maken4u rkfrurniturenv
Meubelmakers

Hout & Meubelbedrijf

qcs-opleidingen website-maken4u
Opleidingscentrum

Beroepsopleidingen

apartmentphone