Website- Maken4U.com

Webdesign, domeinnaamregistratie & Webhosting.

All-Inclusive Webdesignpakket

Wat is nodig voor een Website?

01

Een domeinnaam

Kies een domeinnaam voor uw WebSite of WebShop. Met deze naam zal de WebSite of WebShop worden opgeroepen. https://www.domeinnaam.com. De e-mail adressen krijgen de naam xxxxx@domeinnaam.com. Afhankelijk van uw webhostingpakket (webdesign, domeinnaam & hostingpakket) krijgt u de beschikking over een aantal e-mailadressen. Domeinnaam registratie is voor een minimale periode van 1 jaar, deze kunt u dan vervolgens jaarlijks verlengen.
Info over domeinnaam kiezen bij Website-Maken4u.com

02

Webhosting

Uw kunt voor hosting van de WebSite kiezen uit één van onze webhostingpaketten. Hosting is een plek op de server waar data (alle info van de site, software, teksten en plaatjes) wordt opgeslagen. Wij verzorgen domeinnaam registratie. .com, .org, .net, .shop, .biz, en nog veel meer (.sr kan eventueel ook geregistreerd worden) Hosting contracten sluiten wij doorgaans af voor een minimale periode van 1 jaar. Deze moet net als een domeinnaamregistratie jaarlijks verlengd worden.
Info over webhosting bij Website-Maken4u.com

03

Webdesign

Net zoals elk bedrijf uniek is, zo ook de WebSite of WebShop van elk bedrijf of instelling. Naast een unieke Site heeft u ook een Full Response Site nodig en een WebSite met tools. Een Full Responsive ontwerp blijft op elk apparaat functioneel. Alle functies blijven behouden ongeacht het apparaat van de gebruiker. Wij stemmen het ontwerp af op de wensen van de klant en de diensten of producten die worden aangeboden. Bij het ontwerp letten wij ook op de snelheid van de site.
Info over webdesign bij Website-Maken4u.com

04

Safety, Security en beheer

Veilig gebruik maken van de Website is belangrijk, zeker bij uitwisseling van persoonsgegevens. Wij bouwen en leveren websites uitsluitend met SSL certificaat. Goede bewaking, beheer en onderhoud van de Website zijn andere belangrijke aandachtspunten die naast het ontwerp van belang zijn. Wekelijks wordt er een backup gemaakt. Ons ontwerp is ook veilig voor het verzenden van persoonlijke gegevens. Hosting van de WebSite is mogelijk in de Verenigde Staten of in Europa (Germany).
Info over veiligheid bij Website-Maken4u.com

Upgrade your business now!

"Bedrijven die meer investeren" in digitale transformatie zullen uiteindelijk beter presteren dan hun concurrenten. Deze bedrijven zijn beter voorbereid op verstoringen (crisis) en zijn beter instaat de digitale kanalen om te zetten in omzet ($$$) en meer klanten. " Geoff Cubitt "

2024

Waarom een  WebSite voor uw bedrijf of Instelling bouwen?

Online presence is gewenst in deze tijd.

klantcontact, klantenservice verbeteren.

Nieuwe klanten vinden en bedienen.

Uw bedrijf fit maken en houden voor groei.

Aanvraag Webdesign, Domeinnaam & Webhosting-pakket.

Het pakket bestaat uit webdesign, een domeinnaam, webhosting, 12 maanden support en onderhoud. Inclusief SEO service,  website updaten en aanpassen. Bij oplevering krijgt u Username & Password. Deze aanvraag is vrijblijvend!  Na het zien van het ontwerp geeft u ons pas de opdracht voor het bouwen. WYSWYG= What You See is What You Get!

Website-Maken4.com
Speciaal voor Midden-, en Klein bedrijf

Website-Maken4U.com
All-In Webdesign Pakket

U ziet eerst het ontwerp, daarna geeft u pas een opdracht!

Domeinnaam, Webdesign & Webhosting.

Inclusief 12 maanden onderhoud en beheer.

SEO Service & SSL-Certificaat.

Alle gewenste E-mail adressen worden aangemaakt

U krijgt Username/Password bij oplevering

Aanvraagformulier

  Ready for a website?

  Website-Maken4U.com hanteert betaalbare tarieven voor alle diensten producten! We leveren een goed product, tevreden klanten zijn voor ons belangrijk en we gaan voor een langdurige klantrelatie!
  Website-Maken4U.com voor:
  Webdesign, domeinnaam registratie & webhosting.
  GET STARTED

  Waarom een Website?


  Ruimere openingstijden 24/7

  Ruime openingstijden 24/7. De dienstverlening loopt door ook op zon en feestdagen. Stelt u zich voor dat u wakker wordt en bij controle van e-mail berichtten, leest dat bepaalde producten besteld zijn of gekocht en betaald zijn terwijl u sliep. Iedere ondernemer zal zich daarover verheugen. De Corona crisis heeft ons ook getoond dat er behoefte is aan andere verkoop kanalen, sommige diensten moeten in zo'n crisis gewoon doorgaan.

  Verbetering van de klantenservice

  Klantenservice is een zeer belangrijk onderdeel van elke onderneming of instelling. Met uw website bent u 24/7 bereikbaar voor uw klanten, een klant voelt zich hierdoor in eerste instantie geholpen indien u toch enigszins bereikbaar bent. Niet alleen voor de verkoop van uw producten of diensten, klanten kunnen zich ook via de website zelf informeren bijvoorbeeld via een FAQ (veel gestelde vragen) pagina. U kunt ook een servicepagina maken voor bepaalde producten of een service e-mail adres inrichtten. We informeren u graag over eventuele ander mogelijkheden.

  Upgrade van uw Business

  Een Webshop of Website betekend upgrade van uw business. Klanten nemen u serieus u kunt zich van concurrenten onderscheiden het bedrijf kan zich verder ontwikkelen. U krijgt de mogelijkheid om contact met uw klanten te houden, te informeren, te winnen. U kunt nieuwe communicatie tools inzetten zoals een blog pagina, nieuwsletters, advertentie campagnes, enz.

  Uw klanten zijn steeds meer online actief

  Internettoegang wordt steeds meer een essentiële behoefte. Instellingen van overheden in meer ontwikkelde landen bieden steeds meer diensten aan via het internet. Men maak meer gebruik van het gemak van het internet, ook in Suriname worden er meer diensten en producten via het Internet worden aangeboden. Mensen zoeken, vinden en laten zich via het internet informeren. Een Website of Webshop maakt uw bedrijf "up to date and ready" voor de toekomst.

  Nieuwe klanten vinden

  Nieuwe klanten zijn essentieel voor elke onderneming. Door online actief te zijn geeft u meer bekendheid aan uw bedrijf. U wordt online gevonden. Klanten krijgen een indruk van uw bedrijf, dienstverlening en producten. Uw klanten, nieuwe klanten zijn gemiddeld 3,25 uur per dag online.

  website maken4u rkfrurniturenv

  Hout & Meubelbedrijf

  qcs-opleidingen website-maken4u

  Beroepsopleidingen

  Bouwbedrijf Manohar NV

  apartmentphone