Wat is Webhosting

Veiligheid, stabiliteit en snelheid

Kiezen van goede webhosting partner

Wat is webhosting. 
De gegevens van de website, afbeeldingen, teksten, foto, video en software wordt op een betrouwbare en stabiele server opgeslagen. Dat noemen we hosting ookwel webhosting genoemd.

Waar moet u op letten!
1. Kies voor een hosting partner die 99,5% uptime garandeert. Dit is zeer belangrijk, downtime (waardoor uw website niet bereikbaar is) is geen goed zaak, uw website is als de server down is niet bereikbaar.

2. Snelle verbindingen.
Een trage verbinding waardoor een website traag getoond wordt maakt geen goede indruk op de bezoekers. Uw heeft een goede en snelle verbinding nodig waardoor de website snel geladen kan worden.

3. Control Panel – besturingspaneel, Cpanel
Een gebruiksvriendelijke Cpanel waardoor u snel en op een makkelijke manier vanuit elke locatie dan ook controle en beheer heeft over uw hosting.

4. Server specificatie
Wat heeft u nodig voor uw hosting, welke mogelijkheden heeft u nodig. Hoeveel domeinnamen, e-mail adressen, bandbreedte, opslagruimte, enz, heeft u nodig. Denk aan veiligheidsaspecten en SSL-certificaat.

5. Support
Goede support is zeer belangrijk voor uw webhosting, kies een webhosting partner die goed bereikbaar is en snel kan reageren indien er problemen zijn.

6. Flexibel
Kies een webhosting partner die flexibel is, uw webhosting kut u dan eenvoudig aanpassen.

7. Data Back-up
Kies een webhosting partner die regelmatig (dagelijks) Back-up maakt. Uw hosting provider heeft dan altijd in dringende situaties een back-up.

Bestel nu een Webdesign, Domeinnaam & Webhosting-pakket.

Het pakket bestaat uit webdesign, een domeinnaam, webhosting, 12 maanden support en onderhoud. Uw website update en aanpassingen doen wij ook. U ziet vooraf het ontwerp, dus geen risico bij bestellen. Na het zien van het ontwerp geeft u ons een definitieve opdracht voor het bouwen. WYSWYG= What You See is What You Get!

Webhosting door Website-Maken4U

Wat is hosting. De gegevens van de website, afbeeldingen, teksten, foto, video en software wordt op een server opgeslagen. De plaatst waar deze gegevens worden opgeslagen op een server, (harddisk, meestal SSD) noemen we hosten. Een goede toegankelijkheid en bereikbaarheid van de server is van groot belang als er gegevens worden opgevraagd. De snelheid van de server is van belang ook als er veel informatie wordt opgevraagd. Bij de keuze van een server (hosting) wil je als gebruiker van de server een hosting platform met weinig of geen downtime. Als een server down is zal uw website niet werken, klanten kunnen u dan niet bereiken. Het is als een bedrijf die zijn deuren gesloten heeft. Onze Webhosting is vanuit de Verenigde Staten en de EU. We gebruiken een dienstverleners met snelle goed bereikbare servers.

Geen Downtime

De servers die door website-maken4u worden gebruikt hebben zeer weinig of geen downtime. De door ons opgeleverd websites worden daarop bewaakt. Als een website down is krijgen wij daarvan ook een melding.

Veilige servers

Internet criminaliteit neemt toe, criminelen zijn vaak uit op het stelen van onder andere persoonlijke gegevens. Gegevens van bedrijven en gegevens van klanten, dienen veilig te zijn en niet makkelijk toegankelijk. De hosting servers worden bewaakt tegen hackers, spyware. Het grootste deel van het kwaad gebeurt echter via E-mail berichten.

24/7 Server Monitoring

Waarom 24/7 server monitoring. Als de server door welke reden dan ook niet bereikbaar is, is uw website of webshop ook niet bereikbaar. We hosten op stabiele snelle servers. De prestaties van de afgelopen jaren zijn eventueel beschikbaar indien u bij ons een hosting overeenkomst heeft. We kunnen dan ook snel actie ondernemen bij storingen.

Periodieke Resource check

Website-maken4u heeft periodiek op elke website of webshop een proactieve resource check. Daarbij kijken we naar het gebruik van de resources en de beschikbare capaciteit. We kunnen voortijdig actie ondernemen als dat nodig is. Bij resources gaat het bijvoorbeeld over opslag capaciteit en beschikbare bandbreedte voor verkeer.

SSL-certicaat veilige communicatie

Met een SSL certificaat wordt de informatie die verzonden wordt gecodeerd. Internet verkeer kan met simpele tools worden opgevangen. Als deze informatie niet gecodeerd is kan je dat "gewoon" lezen. We leveren alleen Website en Webshop met SSL Certificaat. Het verkeer kan mogelijk nog opgevangen worden maar niet gedecodeerd worden. De leverancier van deze certificaten geeft hiervoor een garantie!

Wekelijkse Data Back-up

Minimaal 1x per week wordt er een back-up gemaakt van de Website of Webshop. Herstel (Restore) of het terug zetten van data, is indien gewenst zeer snel mogelijk.

Aanvraagformulier Webdesign

Webdesign, domeinnaamregistratie & webhostingpakket aanvragen

Hoe we werken!

 1. U dient een aanvraag in, wij maken een ontwerp!
 2. Het ontwerp wordt met u besproken, u geeft dan pas een Go of No Go voor het uitvoeren van de opdracht. (Als u tevreden bent met het ontwerp of een aangepast ontwerp.)
 3. Uw domeinnaam wordt geregistreerd (.com, .nl, etc) en de website wordt afgerond.
 4. Het komend jaar en mogelijk ver daarna kunt u op ons rekenen voor updates, beheer en aanpassingen. 1e jaar All inclusive, 2e jaar en daarna zijn er kosten voor beheer, hosting en domeinnaam.
 5. Alle gewenste e-mail adressen worden aangemaakt

WD&H Pakketten

WD&H Starter Pakket - 95,00 USD, Incl. BTW

"One page design" contactformulieren, afbeeldingen en teksten bewerken, backup en safety.

WD&H Basic Pakket - 179,00 USD, Incl. BTW

Website 4 pagina's, formulieren, afbeeldingen en teksten bewerken, backup en safety.

WD&H Standard Pakket - 289,00 USD Incl. BTW

Alle pagina's, alle formulieren, afbeeldingen en teksten bewerken, backup en safety.

  Websites - zojuist opgeleverd


  website maken4u rkfrurniturenv
  Meubelmakers

  Hout & Meubelbedrijf

  qcs-opleidingen website-maken4u
  Opleidingscentrum

  Beroepsopleidingen

  Zelf een website bouwen? Check Brokihosting.com voor betaalbare webhosting.

  https://brokihosting.com
  apartmentphone